Annons:
EtiketterfibromyalgiFibromyalgi
Läst 223 ggr
flocken
11/6/20, 1:47 PM

Övriga Fibromyalgi symptom

Övriga vanliga symptom
• Onormal ljus-, ljud-och luktkänslighet förekommer väldligt ofta hos en FMS-are.

• Ökad kroppstemperatur, eller feberkänsla, men utan mätbar temperaturstegring. Enligt vetenskapen kan det misstänkas att dessa symptom beror på immunologiska störningar hos en FMS-are.

• Nedsatt tolerans mot alkohol är det många av dem som lider av FMS, som har. Robert Olin påpekar att det är nästan aldrig man möter någon FMS-are, som missbrukar alkohol.

• Öronsusningar, eller tinnitus och även försämrad hörsel finns hos många FMS-are och Olin skriver att dessa symptom troligen har sin förklaring i den försämrade blodcirkulationen i hjärnans centrala delar. Senare rön har dock kommit fram till att tinnitus är vanligt vid ALL slags värk.

• Psykisk stress har visat sig vara mycket svårare att klara av för en FMS-are än tidigare. En fibromyalgiker har oftast varit ambitiös, duktig och drivande. De har kunnat hantera flera uppgifter samtidigt och dessutom tyckt att det var roligt. Men sedan de drabbades av FMS har de fått mycket stora svårigheter att hantera det som tidigare gick som en dans. Ett oväntat telefonsamtal kan många gånger räcka för att försämra tillståndet rejält och förvandla en skaplig dag till en dålig dag.

Jag tror säkert att vi kan lägga till väldigt många fler symptom. Skriv & kommentera

…………………………………..
Sajtvärd sällskapskaniner och häst och ridsport(Rexkanin inaktiv)Medarbetare fibromyalgi och diabetes

Driver Djurflockens hunddagis och Djurflockens kaninomplacering

  • Redigerat 12/1/20, 3:17 PM av flocken
Annons:
Upp till toppen
Annons: