Fibromyalgi

Böter

2016-05-28 21:00 #0 av: Ankan76

Idag "betalar" jag för igår. Nä,jag är inte bakis utan jag hade en mysig dag med svärmor som jag står väldigt nära. Vi är rojalister så vi kollade på dopet av prinsen. Sen lagade jag mat och vi drack lite vin. Så idag,herregud vilket bakslag. ONT överallt. Inget hjälper! Känner mig förlamad av trötthet! Detta är anledningen till att jag inte umgås med någon längre. Betalningen dagen efter är för jobbig. Varför ska det vara så😫

Anmäl
2016-05-28 21:16 #1 av: Zadeira

Tråkigt! Blir det likadant oavsett vad du gör och hur länge du umgås?

Jag har själv märkt att det tar energi bara att umgås, även om man så gör exakt som man hade gjort om man var själv. Det som är viktigt för mig är att få lov att bestämma vilken nivå vi träffas på (är det en dag med bara soffmys eller kan vi ta en fika på stan ex) och få lov att avbryta och gå hem/skicka hem personen så fort jag behöver.

Tyvärr handlar det väl också om att avväga om själva umgänget är värt att vara utslagen dagen/dagarna efter. Man får verkligen vara noga med sig själv när det kommer till att avgöra vilket pris man vill betala.


Anmäl
2016-05-29 08:15 #2 av: Mia-45

Alkohol triggar igång min värk, har jag märkt. 
Blir förlamad av trötthet med. 
Men trist Ankan att man ska få "böta" när man haft det trevligt med vänner. 

Kram till dej. Blomma

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.