Fibromyalgi

Fibro eller CFS?

2016-02-18 10:26 #0 av: Sundaychild

Hej!

Hur är det med er med Fibro, blir ni också sämre av fysisk ansträngning? Jag har på senare tid märkt att jag blir helt klart sämre av motion - som ju borde vara så hälsosamt, och det tyder ju enligt vad jag kunnat läsa mera på CFS än på fibro? 

Men på sidor om CFS står det att återhämtningen oftast tar över 24h, det kan jag nu inte påstå att direkt stämmer - åtminstone inte alltid. Jag vet inte längre vad jag ska tro, har en tid till en läkare som specialiserat sig på infektionssjukdomar och CFS men det är låååånga köer, fick tid först i slutet av april. 

Någon som har erfarenhet av det här fenomenet?

HjärtaAmor vincit omnia - Kärleken övervinner allt. Hjärta

Anmäl
2016-02-18 11:11 #1 av: Zadeira

Vad är CFS?

Jag får mer problem med smärta vid viss sorts motion och en del fysisk ansträngning. Jag vet ju mycket väl att smärtan inte är farlig och att det inte är så att jag typ riskerar att skada mig bara för att jag har ont, men det är fruktansvärt svårt att motionera när det gör så ont att man knappt kan gå.


Anmäl
2016-02-18 18:59 #2 av: Mia-45

Håller med Zadeira.

Får ont och värk vid fysisk ansträngning och vid motion. Och kan knappt röra mej normalt efter det ett par dagar. 
Blir med tröttare men det är väl av värken. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.