Vård, arbete, skola och offentliga instanser

Svullnar

2015-12-11 07:55 #0 av: Mia-45

Hej på er.

Efter att jag börjat på nytt jobb så har jag nu fått problem med att mina händer ömmar mer än innan och de känns svullna. Har svårt för att böja fingrarna. 
Dessutom svullnar ena foten upp efter en stund när jag går och står. 
Och även när jag sitter. 
Är detta av fibron eller?
Kan det vara så att detta jobbet inte är rätt för mej? Jag vill ju men ska allt börja svullna och göra ondare så vet jag inte. 

Hur hade ni gjort med detta?

Anmäl
2015-12-11 08:21 #1 av: Aleya

Jag har haft problem med att ena foten svullnar. Trodde en gång att jag fått dvt. Men stödstrumpor har varit en hjälp.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Värd för Endometrios samt medarbetare för Julen

Anmäl
2015-12-11 09:20 #2 av: Zadeira

Både jag och min mor med fibro svullnar upp speciellt på händer och fötter när vi har mycket smärta, gått mycket eller ansträngt oss mycket fysiskt. Jag har aldrig ringar tex eftersom de kan sitta bra på morgonen, men tre timmar senare kan jag inte få av dem. Mamma kan ibland inte komma i sina skor om hon haft en tuff dag.

Jag tycker du ska tänka efter ordentligt kring jobbet. Enligt min åsikt över det jag hört så tycker jag ett tydligt nej, det här är inget jobb som passar dig. Vi med fibro behöver oftast ett jobb som är väldigt varierande och inte så tungt. Du har redan efter bara så få pass fått en massa problem med kroppen som jag skulle säga är varningstecken på att du inte kan jobba med sådant.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.