Hälsa och välvaro

Vilken säng har ni ??

2015-06-22 16:17 #0 av: JohannaN

Jo, satt och funderade på vilken sorts säng ni harGlad för mig funkar bara en sorts säng och det är en höj och sänkbar säng som hjälper så jag kan ligga i olika lägen beroende på vart i kroppen jag har ont och också att få hjälp att kunna ta mig upp när det är som värst så då blev jag nyfiken på vilken säng ni har, har ni också en höj och sänkbar för att komma upp ur sängen eller bara en helt vanlig?? 

för i så fall vill jag rekommendera en höj och sänkbar säng för den har gjort mitt liv mer humant i att få sova och att kunna ta sig upp ur sängen vid värk och smärtaGlad min kostade mig 300 kr och är en begagnadGlad

tamfåglar är inte bara fåglar i bur, dom är så mycket mer^^ Är sajtvärd på www.undulater.ifokus.se samt www.burfaglar.ifokus.se

Anmäl
2015-06-22 16:22 #1 av: Rita-S

jag har höj och sänkbar, och memoryfoam madrass med bäddmadrass. Inte Tempur, jag köpte Jysk egna serie av memoryfoam. 

//Rita, sajtvärd på Husmorstips,  fibromyalgi och julen, medarbetare på Lantdjur
Följ min julblogg,  bloggen och min hemsida

Anmäl
2015-06-23 21:46 #2 av: [Torpedtass]

Har en bäddmadrass av memory foam (sultan tafjord) samt en mjukare resårbotten (sultan salhus) köpt på IKEA. Jag har höj och sänkbar huvuddel så att säga samt handtag fastskruvat i sängstommen men det har jag fått låna av kommun, utan det kommer jag inte ur sängen (vilket inte beror på fibro).

Sover som en kung.

"I will always be me but if me fails I will be I so in the end I will always be me"

Anmäl
2015-06-24 13:07 #3 av: Natasha68

han inte köpa en ny säng,,eller madrass ..fick diagnos nyligen..Men det ska jag göra...trotts att allt detta kostar!!!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.