Fibromyalgi

Internationella fibromyalgidagen, 12 maj!

2015-05-11 18:28 #0 av: JonnaCecilia

Hur "firar" ni morgondagen? Är det något ni pratat mycket om? Är ju inte inne så ofta här längre pga dålig ork och har mest kontakt med andra ME-sjuka (jag som många andra har både ME och fibromyalgi), så har inte så mycket koll förutom ett facebookevent om att bära lila imorgon. Imorgon är även ME-dagen så jag kommer vara blålila! :) och ska försöka sprida kunskap om mina sjukdomar! Försöker påta ihop ett blogginlägg men har sån hjärndimma så det är svårt!

Visste ni förresten att ME och fibromyalgidagen är 12 maj för att det var Florence Nightingales födelsedag? Hon misstänks ha haft ME och/eller fibro de sista åren i sitt liv, då hon blev sängliggande med värk! Hela maj är dock månaden för osynliga sjukdomar, tex ME, fibro, EDS och lupus!

Bildena tror jag är framtagna för att delas för att sprida uppmärksamhet så det borde vara ok, annars får admin ta bort dem, men ursprung står på så det ska vara ok hoppas jag! :)

Anmäl
2015-05-11 18:29 #1 av: JonnaCecilia

Nu var visst Florence Nightingale bilden om ME, men det stämmer för fibromyalgi med!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.