Fibromyalgi

Artikel i Hälsoliv

2016-08-28 09:59 #0 av: Ankan76

Den här skulle man vilja skriva ut och ge till alla!

http://www.expressen.se/halsoliv/halsa/sjukdomar--besvar-1/vi-med-fibromyalgi-det-har-vill-vi-att-du-vet/

Anmäl
2016-09-06 20:31 #1 av: flocken

Så bra artikel! Älskade listan på symptom som de som inte har fibro bör veta. Klockrent! Framför allt det när vi åker på ett skov.
När jag fick en ny chef på min förra arbetsplats så gick jag dit med en lättare info bok -läs.

Sajtvärd rexkanin & fibromyalgi Driver Djurflockens hunddagis. Litet hunddagis i hemmiljö. www.djurflocken.se / vh Mette
Anmäl
2016-09-09 14:07 #2 av: Zadeira

Jag är kluven till sådana listor som ska gälla generellt för alla med en diagnos. Visst kan det vara en bra överblick, men jag tycker det är bättre att man i så fall skriver sin egen lista på "såhär fungerar fibromyalgin för MIG". Fibro är inte lika för alla, även om vi har samma grundproblematik.


Anmäl
2016-09-11 23:06 #3 av: Ankan76

Det har du absolut rätt i Zadeira. Men jag tror nog alla kan känna igen sig i något. Jag tycker det är bra att det skrivs mer och mer om fibro

Anmäl
2016-09-12 11:19 #4 av: Zadeira

Jag givetvis är det bra att info och förståelse kring fibro kommer ut och att det blir mer känt. Tycker absolut att på ett generellt plan kan man absolut använda sig av listor, artiklar, faktablad osv för att nå ut till allmänheten. Som sagt,all info som når ut är bra för att öka förståelsen för oss!

Men jag tänker att om man personligen vill bli bemött utefter hur ens egen fibro är hos tex chefer, medarbetare, familj, vänner osv kan det vara bra att komplettera sån här generell info med egen info: typ "Detta är fibro generellt och såhär är det specifikt för mig".


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.