Annons:
Etikettfibromyalgi
Läst 4746 ggr
Ankan76
5/6/16, 10:52 PM

Fibrodimma

Annons:
Mia-45
5/7/16, 7:35 AM
#1

Ja gud vad man känner igen sej..hahaha😉

Jag tappar med ord och kan inte hålla tråden i det jag berättar ibland. Känns som om man bara svamlar till slut. 
Jag tappar med fokus på det jag håller på med. Lustigt att jag inte får mer fel på labbet än jag får.

Ankan76
5/8/16, 10:40 AM
#2

Ja,jag blir orolig över hur det ska gå när jag börjar jobba,jag ger råd och bedömer patienter😰. Jag har hela tiden trott att det var morfinet som gjorde mig så förvirrad…

Zadeira
5/8/16, 1:12 PM
#3

Det där var inget nytt. Ord har jag sällan problem att minnas, men att jag glömmer saker som jag gjort eller tänkt göra är mer standard än inte.

fogelism
5/8/16, 2:03 PM
#4

Himla jobbigt det här med orden, funderade länge på om jag hade någon form av afasi men känner mig lugnare när jag ser att det är så många som vittnar om just detta som en del i fibrosymptom.

Vad värre är att jag jobbar mycket med att använda rösten och prata mycket i olika sammanhang  + att  jag skriver mycket i mitt jobb (har ont i varenda led i alla fingrarna och handlederna samtidigt som jag har börjad skriva som om jag har dyslexi.)

Är livrädd att inte kunna fortsätta med mitt jobb pga det 🤐

Mia-45
5/8/16, 2:10 PM
#5

Det är precis som om det blir helt tomt i hjärnan. Man tappar allt.
Sen tar det en stund att komma tillbaka där man var.

fogelism…..ja jag har med fått ondare nu i mina händer då jag jobbar mest med de i provtagningen på labbet. Har inte haft värk där innan.

Och skriva ja….det spretar hit och dit..Jag har alltid skrivit hyfsat snyggt och prydligt innan  men nu ser det mest ut som kråkfötter som spretar.

Mo122
12/19/16, 9:40 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#6

Känner igen mig i fibrodimma, inte lätt alla gånger ..

Annons:
Mo122
12/19/16, 9:44 PM
#7

Så tokigt, det blev en blombild😉Så kan det gå när hjärnan inte funkar . Kram på er 😃

[Susanne M]
1/5/17, 11:08 AM
#8

Tänk jag visste inte att det fanns något som hette fibrodimma.Jag trodde att det var något annat fel på mig.Hjärnan känns ibland alldeles tom och ibland när många pratar samtidigt blir det totalt kaos och jag vill bara springa därifrån.Men det som är jobbigast är det här med att jag glömmer ord. Jag drar mig tillbaka och vill inte gärna prata med andra människor för att jag känner mig så dum när jag inte kan få fram vad jag vill ha sagt. Ska jag ringa till någon jag inte känner måste jag skriva upp vissa ord som jag behöver säga på en lapp.Skriver också upp allt jag måste göra på en whiteboard jag har i hallen.Då ser jag det varje gång jag går förbi. Nu vet jag att jag inte är ensam om detta.Är väl i alla fall en liten tröst.Men tyvärr är det ju alldeles för få som vet om det.Inklusive läkare kan jag tänka mig.

Leifsdotra
1/5/17, 11:46 AM
#9

Nån mer än jag som upplever att det här blir värre i samband med PMS? Jag har stora problem med att jag tappar ord under veckan före mens, har haft det i många år…

Upp till toppen
Annons: